Serienördens kokbok

Serienördens kokbok är en samling med svenska serietecknares bästa recept som kommer ut i höst hos Natt Förlag. Jag bidrar med pärämäts. Dock avslöjar jag inte vårt hemliga familjerecept, utan min veganska perversion, med varken kött, ägg eller kefir! Här är lite smakprov:

Gurkorna ser kanske lite osmakliga ut. Hur som helst, själva receptet får man läsa om man köper boken sen. V^(oo)^V

Filed under Anthologies · Tagged with , , ,

Comments

3 Responses to “Serienördens kokbok”
 1. Ainur says:

  Pärämätserna ser helt fantastiskt goda ut! Och gurkorna ser inlagda ut, tycker jag – också gott!
  Kommer du att ta med några böcker till Helsingfors seriefestival?

 2. Ainur says:

  Eller de kanske inte hinner komma ut till dess…

 3. Tinet says:

  Jag vet inte ens när den ska släppas?! Innan Göteborgs bokmässa tydligen, men jag vet inte om den hinner till Helsingfors … :3