ELEKTRISK TSUNAMI

Eva får ett ovanligt uppdrag, och det visar sig vara svårare än hon trodde …

Enligt förlaget är Elektrisk Tsunami den första svenska serienovellen som är specialtecknad och optimerad för smartphoneläsning – men det kan väl ändå inte stämma?! (Den fungerar förstås utmärkt att läsa på alla andra tänkbara e-boksläsare och datorer också.)

Vad som är säkert är att det i denna serie på c:a 150 rutor bjuds på desolata storstadsvyer, antika bilar, lite action och gott om ögongodis … :3

Elektrisk Tsunami är i det digitala bokformatet EPUBHär finns en lista på program för olika e-boksläsare, smartphones och annat, med vilka man kan läsa den.
Jag håller med listan om att för Android är det Aldiko som är det allra bästa alternativet. (Kryssa i så fall inte i “Advanced formatting” i inställningarna.)

För desktop (vanlig dator :op) rekommenderar jag varmt en extension som finns till Firefox: EPUBReader. Med den får du bästa möjliga läsupplevelse oavsett om du har Windows, Mac, Linux eller något ännu coolare – så länge du har en Firefox-webbläsare förstås. Ha bara inte Firefoxfönstret i fullskärm när du läser, utan lagom stort så att bilderna och texterna visas på separata sidor.

För mindre än en tjuga får du veta hur det går! Vad väntar du på? Köp och ladda ner den till exempel här hos ebokshandeln Dito! Eller ännu billigare hos t.ex. Elgiganten

Filed under Eva · Tagged with ,

Comments are closed.