Tunguska #11

Det tolfte numret på fjorton år är ute lagom till SPX i Stockholm nu i helgen! V`(oo)´V

@turukhtan 's awesome pants new zine for SPX #stockholm #Comics

(Där ligger de och torkar. Jag var en blind jävel och hade missat att maskera biten av flaggan under Willies arm, och märkte inte att den biten fortfarande var skinande vit förrän jag hade tryckt allt redan, så jag fick korrigera varje omslag för hand!)

68 sidor, A4.

Innehåller följande:

Sidan tre-killen – Albert Chisholm: Sjöman, skämttecknare och Spanienfrivillig.
Nästsista scenen i Drivgods kapitel 9, director’s cut! Tre extra sidor actionspäckad handling.
Hundön del 1. Fortsättningen till Drivgods: Willie har återvänt till Sha-Guo i hopp om att kunna hitta tillbaks till sina kamrater på skeppet Örnrockan. Under tiden får hon ett jobb på fiskfabriken, hoppas kunna hänga med någon fiskebåt för att komma vidare mot sitt mål, och har lite ångest rent allmänt.
Alla mina små grannar – serien om alla små insekter och andra rara djur som lever i min trädgård. :3
Anarki i Seriesverige: Det finns en hel del serietecknare i Seriesverige som kallar sig och/eller beter sig som anarkister, identifierar sig med olika anarkistiska strömningar och är till varierande grad posers och trüe. Jag presenterar kort ett par stycken.

Filed under Comics zines · Tagged with , ,

Comments are closed.