My garden and some of those I share it with

Last year’s 24 h comic. Actually it’s mainly about those I share it with.
This was probably the least badass comic I will ever draw.

V`(oo)´V

Comments

5 Responses to “My garden and some of those I share it with”
 1. artifex says:

  Aivan ihana kertomus!

  Tiekkö, mihin heräsin tänä aamuna?! Talipallothan roikkuu pyykkinarussa kiinni ja kuudenaikaan heräsin pyykkinarun ääntelyyn; sehän on kiinni siis talossa. Palloja yritti ottaa näätä!
  Tirri ja minä tuikun kanssa tuikutettiin näätää, joka äänteli jännästi ja tuijotti meitä koivusta ja Tirri murisi matalasti. Piti oikein avata akkuna ja jutella kaverille ennenkuin se kipasi takaisin metsään.
  Näädäthän ovat yöeläimiä ja nukkuvat useimmiten koko päivän. Joskus kauan sitten nähtiin Misun kanssa kolme näätää kirmaamassa ylös alas yhtä mäntya; Misu oli ihan innoissaan. Nehän ovat kissan kokoisia eläimiä.

 2. Tinet says:

  Te ette antanut pienen nälkäisen näädän syödä talipalloja …? ;__;

 3. miriam says:

  Wow this was great reading. Brought back so many memories of gardening. But the best, I had beautiful threads on the shelves in my attic studio. One day I discovered that wasps made nests in the tubes.
  they plugged the tube with mud. Squirrels lived in the walls and we used Have A Heart traps to transport them to far away places. Skunks, woodchucks were living there and deer would visit early in the morning.
  But I am a hopeless “asphalt flower”.

 4. miriam says:

  PS, mice, here on the 16th floor in NY, were chewing on wine bottle corks I had in a basket. And some reverie, when Aaron was three, he brought into the house some friendly earthworms for pets forcing me to
  finally get a cat for a pet.

 5. Tinet says:

  Heh … That reminds me of how I would try to keep millipedes in a “terrarium” in the garage. They didn’t get what they needed to survive and died soon. I felt really terrible.
  My sister and I did better with little slugs that we kept in a box. Most of them survived (a few got eaten by the others). We would make “slug races” with them. One slug was very special and we called him James Blond: he was really good at producing a string of slime to get down from uncomfortable high places.
  Later on, when we moved to Germany, we found Burgundy snails and brought them home and kept them in a terrarium. They even mated, and we brought them back to the park before they laid eggs.